About 2018-05-14T15:13:39+00:00

ABOUT

Sophie

Als jong meisje droomde ik van het schrijven van een boek en mijn lievelingsplek, waar ook ter wereld, is de bibliotheek. In het dagelijks leven ben ik constant bezig met het schrijven van lijstjes, verbeteren van menukaarten en me ergeren aan fout geschreven blogteksten. Ik hou van afwisseling en ben altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en kansen. Het perfecte recept voor het bestaan van een freelancer die schrijft en redigeert. Na een bachelor Communicatiewetenschap en Minor Journalistiek ben ik in 2017 afgestudeerd met de master Persuasieve Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Met een grote interesse voor schrijven en marketing hoop ik met Food & Spots anderen te kunnen helpen en inspireren. Naast het schrijven en redigeren van teksten kan ik je helpen met het schrijven van SEO teksten en het opzetten en onderhouden van jouw social media kanalen.

Samen met Kirsten schrijf ik als blogger voor Food & Spots over hetgeen wat ik het liefste doe: reizen en proeven. Samen hebben wij al een groot deel van de wereld mogen zien en zullen daar hopelijk nog veel ervaringen aan toe voegen. Wij vertellen je over de mooiste landen ter wereld, de beste reisroutes in Midden- en Zuid-Amerika en de fijnste hotspots in Amsterdam. Door andere culturen te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen, kunnen we de wereld een stukje mooier maken. Ga op avontuur en laat je inspireren!

food & spots
food & spots

Kirsten

Na de middelbare school trok ik vanuit mijn geboorteplaats in Brabant naar onze hoofdstad, Amsterdam. Deze stad, boordevol culturen en inspiratie, werd de voedingsbron van mijn verlangen naar reizen en het ontdekken van andere culturen. Deze stad heeft mijn hart gestolen en mijn horizon verbreed. Hier leerde ik te ontdekken en te dromen.

Ik ben ervan overtuigd dat het leven te kort is om stil te blijven staan: de wereld is namelijk te groot en te bijzonder om binnen je eigen grenzen te blijven. Mijn liefdes voor schrijven, reizen en het ontdekken van de nieuwste hotspots vormen samen de ingrediënten voor mijn droom om anderen dit inzicht ook te geven. Sophie en ik hopen je daarom met Food & Spots een kijkje te kunnen geven in onze wereld vol inspirerende culturen, prachtige natuur en heerlijke keukens.

Contactgegevens

Food & Spots
06-24775717
info@foodandspots.com

Van Spilbergenstraat 10-2
1057 RG Amsterdam

Algemene voorwaarden
KVK-registratie 69115745

Follow

Samenwerken

Heb je een vraag aan ons, wil je een gastblog schrijven of heb je interesse in adverteren op Food & Spots? Neem dan contact met ons op voor een overzichtelijke mediakit. Dit kan via het contactformulier of door even een mailtje te sturen.