CONTENTCREATIE

We schrijven niet alleen voor onze eigen blog Food & Spots, we werken ook allebei als freelance copywriter en communicatieadviseur. Met een achtergrond in de communicatiewereld kunnen wij je helpen met het creëren en perfectioneren van content, het opstellen van een contentstrategie of het geven van communicatieadvies. Dit doen wij voor diverse bedrijven in bijvoorbeeld de reis- en horecabranche, maar ook voor ondernemers die net als wij de wereld een beetje mooier willen maken.

Externe communicatie geeft richting aan het beeld dat anderen van een bedrijf hebben. Welke groep in onze samenleving wil je bereiken? En hoe kun je deze doelgroep het beste benaderen? Door op zoek te gaan naar de antwoorden op deze vraagstukken en van daaruit te communiceren, komt jouw boodschap pas écht over. Daarom denken wij niet alleen vanuit een bedrijf, maar ook vanuit de ontvanger. Zo zetten wij het doel van jouw organisatie om naar een pakkende boodschap voor de doelgroep.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons of kan jouw bedrijf wel een frisse blik gebruiken? Laat het ons dan weten!

Tekstschrijver

Op zoek naar de juiste woorden?

Wij vertalen jouw boodschap naar een overtuigende, heldere tekst. Door ons te verdiepen in de doelgroep en de boodschap die jij wilt overbrengen, zorgen we ervoor dat de juiste groep wordt aangesproken met de juiste tone of voice. Geen langdradige verhalen waar geen einde aan komt, maar duidelijke en pakkende taal. Je kunt bij ons terecht voor zowel informele als zakelijke teksten. Denk aan websiteteksten, productteksten, brochures, blogartikelen, wetenschappelijke teksten, reportages of interviews.

Redigeren

Niet helemaal tevreden over jouw tekst?

Wij kunnen teksten redigeren en herschrijven om voor jou de juiste woorden te formuleren. We zorgen ervoor dat teksten toegankelijk worden, een optimale structuur krijgen en gecontroleerd worden op spelling, grammatica, stijl en taalgebruik. Dankzij onze kritische blik kunnen we ervoor zorgen dat jouw boodschap beter overkomt. Zoek je een tekstspecialist die een blik kan werpen op jouw wetenschappelijke opdracht, zoals een scriptie of paper? Dankzij onze afgeronde masteropleidingen kunnen we ook deze teksten professionaliseren.

Contentmarketing

Wil je het bereik van jouw bedrijf vergroten?

Wij helpen je om online net dat stapje extra te zetten. We schrijven inhoudelijke webcontent met de juiste zoektermen, waarbij we de zoekintenties van de doelgroep in gedachten houden (SEO). Tegenwoordig is alleen een website voor jouw onderneming niet meer voldoende. Daarom zorgen wij ook voor een verbeterde online zichtbaarheid via bijvoorbeeld de juiste social media kanalen, middels krachtige whitepapers of boeiende blogs. Als online specialisten zijn wij op de hoogte van de laatste trends, waar we je graag over adviseren. Sterke content is belangrijker dan ooit.

Contactgegevens

Food & Spots
06-24775717
info@foodandspots.com

Johan van Hasseltweg 16B
1022 WV Amsterdam

Algemene voorwaarden
KVK-registratie 69115745

Interesse in een samenwerking of benieuwd naar onze tarieven?
Stuur ons een mail of plaats een bericht hieronder!