Contentcreatie2018-04-12T11:59:25+00:00

CONTENTCREATIE

Tekstschrijver

Op zoek naar de juiste woorden?

Ik vertaal jouw boodschap in een overtuigende en heldere tekst. Door me te verdiepen in de doelgroep en de boodschap die jij wilt overbrengen, zorg ik ervoor dat de juiste groep wordt aangesproken met de juiste tone of voice. Geen langdradige verhalen waar geen eind aan komt maar duidelijke en pakkende taal. Goede teksten en communicatie zijn onmisbaar voor een bedrijf. Je kunt bij mij terecht voor een breed scala aan zowel informele als zakelijke teksten. Denk hierbij aan websiteteksten, productteksten, brochures, blogartikelen, wetenschappelijke teksten, reportages of interviews.

Redigeren

Niet helemaal tevreden over jouw tekst?

Of denk je dat het beter kan? Dan kan ik jouw teksten redigeren en corrigeren. Ik maak moeilijke teksten toegankelijk of herstructureer jouw content. Een -d of een -t, aan elkaar of met een streepje ertussen? Niets is storender dan een tekst met taalfouten. Ik controleer jouw teksten op spelling, grammatica, stijl, zinsopbouw en consequent taalgebruik. Een kritische blik op de tekst zorgt ervoor dat jouw boodschap uiteindelijk beter overkomt. Daarnaast kan je ook jouw geluidsopnames door mij laten transcriberen wanneer je het handig vindt om gesproken tekst op papier te hebben. Ik kan je geluidsbestanden snel en efficiënt verwerken.

Contentmarketing

Wil je het bereik van jouw bedrijf vergroten?

Ik kan je hierbij helpen door het schrijven van inhoudelijke content met de juiste zoektermen (SEO) en het opzetten en onderhouden van jouw social media kanalen. Tegenwoordig is het hebben van alleen een website niet meer voldoende. Sterke content is belangrijker dan ooit. Ik schrijf jouw teksten met de zoekintenties van de doelgroep in mijn achterhoofd. Daarnaast help ik je vervolgens om de content te verspreiden via de juiste social media kanalen. Ik ben op de hoogte van de laatste trends en kan je hierbij adviseren. Door jouw teksten op de goede manier te laten schrijven en social media op de juiste manier in te zetten, zul je makkelijker gevonden worden door klanten.

Contactgegevens

Food & Spots
06-24775717
info@foodandspots.com

Van Spilbergenstraat 10-2
1057 RG Amsterdam

Algemene voorwaarden
KVK-registratie 69115745

Interesse in een samenwerking of benieuwd naar mijn tarieven?
Stuur mij een mail of plaats een bericht hieronder!