OVER ONS

Over Sophie & Kirsten

food & spots
Tijdens onze reis door Zuid-Amerika kruisten onze wegen in Peru. Samen beklommen we drie Peruaanse bergen en ontdekten we prachtige Latijns-Amerikaanse steden. Gelukkig bleef het niet bij een doorsnee backpackersontmoeting. We woonden namelijk allebei in Amsterdam, waar we dezelfde studie volgden en – niet geheel onbelangrijk – we bleken allebei erg goed te zijn in dagdromen en filosoferen. Kortom, het was het begin van een vriendschap waarbij er flink wat koffie en rode wijn doorheen zou gaan.

Samen hebben wij al een groot deel van de wereld mogen zien en ons wensenlijstje met bestemmingen wordt iedere week wel aangepast en uitgebreid. Het ontdekken van onbekende culturen maakt ons namelijk gelukkiger dan wat dan ook.

Hoe reislustig we ook zijn, we houden toch ook best van onze hoofdstad. Aangezien we een aardig onrustig gevoel krijgen van het gehalte ‘van-vakantie-naar-vakantie-leven’ om ons heen, proeven en ontdekken we er ook in Amsterdam op los. Als je het ons vraagt, mag het leven hier namelijk ook best inspirerend zijn. Je moet tenslotte zelf de slingers ophangen, de bloemetjes buitenzetten en er het beste van maken.

We maken ons druk over onderwerpen zoals de doorgeslagen voedselindustrie, eindeloze voedselverspilling en overmatig plasticgebruik. Vlees is van het menu geschrapt, ons afval wordt gescheiden en we hebben onze bank ingeruild voor een duurzamer initiatief (doen!). Maar hoe strookt al dit wereldverbeterende gedrag met onze drang om de wereld over te reizen? En heeft die hele groene hype wel zin, als een groot gedeelte van de bevolking ongestoord verder consumeert?

Over al deze onderwerpen kun je dus lezen op onze blog Food & Spots. Want we worden allebei ook heel blij van schrijven, dus typen we wat van ons af over bovenstaande onderwerpen. Lees je mee?

Contactgegevens

Food & Spots
06-24775717
info@foodandspots.com

Johan van Hasseltweg 16B
1022 WV Amsterdam

Algemene voorwaarden
KVK-registratie 69115745

Follow

Samenwerken

Heb je een vraag aan ons, wil je een gastblog schrijven of heb je interesse in adverteren op Food & Spots? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of door even een mailtje te sturen.