Kirsten en ik doen allebei aan yoga, een fijne manier om tegelijkertijd aandacht te hebben voor je lichaam én geest. Tijdens onze reizen in Colombia en Mexico namen we deel aan een yoga retreat en in Amsterdam staan we wekelijks op de yogamat. We weten inmiddels de beste adresjes zowel in Amsterdam-Centrum, als in Oost, West en Zuid, en die delen we graag met jullie.

Delight Yoga 

Een van onze favoriete yogascholen in Amsterdam is Delight Yoga. Met drie vestigingen in de stad kun je vanuit elk stadsdeel goed terecht. De lessen zijn kwalitatief goed en de locaties heel fijn. Zo is het interieur prachtig, hangt er een goede sfeer en kan je na de les nog even rustig een kopje thee drinken.

De Nieuwe Yogaschool 

Bij De Nieuwe Yogaschool kun je niet alleen heel fijne yoga lessen volgen maar wordt er ook veel aandacht besteed aan meditatie en mindfulness. Ook worden er regelmatig workshops gegeven en is het mogelijk om een acupunctuur-, fysiotherapie-, of massagebehandeling te boeken. De Nieuwe Yogaschool is er dus voor iedereen die iets meer zoekt dan alleen een yoga les.

Natural High 

Zit je liever niet vast aan een abonnement en geef je niet zoveel om een mooi ingerichte yogaschool? Dan is Natural High Yoga een goede optie. Hier kun je een losse les kopen en hoef je je niet van tevoren in te schrijven. Het wordt gegeven in een oude school in Amsterdam-West waardoor het af en toe wat gehorig is maar dat doet zeker niet onder voor de kwaliteit van de lessen.

yoga amsterdam

Yoga Amsterdam-Zuid

Yagoy 

Yagoy is vergelijkbaar met Delight en heeft drie yoga studio’s verspreid over de stad. Ook hier zijn de ruimtes fijn en kun je een kop thee drinken na afloop. Voor beginners hebben ze een heel mooi aanbod: 10 lessen voor €50,00. Voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt is dit het absoluut waard.

Secret Yoga Club 

Vind je yoga soms niet spannend genoeg? Dan is de Secret Yoga Club misschien wel iets voor jou. Deze club zoekt elke keer een andere plek om yoga te doen. Alleen door je aan te melden bij de club kom je erachter waar het plaats gaat vinden. Elke keer een verrassing! Zo doe je yoga op locaties zoals het Stedelijk Museum, in een club of op een dakterras. 

Yoga Amsterdam-Oost

Volkshotel 

Een andere plek waar je yoga kunt doen op een dakterras is het Volkshotel in Amsterdam-Oost. ’s Zomers wordt hier elke week yoga gegeven op het dak met spectaculair uitzicht over Amsterdam. In de winter gaat de les naar binnen. De yoga is een combinatie van Yin, Vinyasa en Hatha Yoga en wordt drie keer per week gegeven.

Heb je een vraag over onze yoga-ervaringen in Zuid-Amerika of Amsterdam? Stel ze dan gerust!

Op zoek naar online yogalessen? Lees dan hier onze tips om online yoga en pilates te volgen.

Op zoek naar nog meer fijne reisinspiratie? Laat dan je e-mailadres achter!